Bestel informatie & Voorwaarden

Bij de besteling plaatsen vermeld de gewenste besteldatum, aantal personen en foto voorbeeld/beschrijving bij je vraag, dan kunnen we je sneller helpen en meteen kijken naar de beschikbaarheid. We behandelen je aanvraag binnen 3 dagen.

Om je datum te reserveren werken we met een aanbetaling doormiddel van een betaalverzoek. Deze dien je binnen 24uur te voldoen anders vervalt de reservering. Dit is het HELFT bedrag van je bestelling.

Bij Sweet Creations worden de taarten en sweets uniek gemaakt. FotoĊ› die aangeleverd worden van het werk van collega bakkers worden uitsluitend ter inspiratie gebruikt en Niet 1:1 nagemaakt. Ook eigen werk word NIET 1:1 nagemaakt. Dit om eigen creativiteit de ruimte geven.

Annuleren en Wijzingen

Je bestelling mag kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden tot 2 weken voor lever datum.

Annulering in de 2e week voor leverdatum: Je krijgt dan de helft van je betaling terug  gestort. Dit ivm de gemaakte kosten voor de voorbereiding van de bestelling.

Annulering in de 1e week voor leverdatum: Je ontvangt geen betaling terug ivm de gemaakte kosten voor de voorbereiding van de bestelling en het bezet houden van de plek.

Bij onmacht, ernstige prive omstandigheden of ziekte mag Sweet Creations by Iveta een bestelling og reservering annuleren. Wij zullen uiteraard meedenken met het zoeken naar een passende oplossing.

Voorwaarden Levering

De bestelling dient uitsluitend op de afgesproken tijdstip opgehaald te worden. Wij zijn geen fysieke winkel met openingstijden en werken daarom enkel op afspraak. We zijn alleen op afgesproken tijdstip aanwezig om je bestelling te overhandigen. Bij te laat komen is de volgende ophaal mogelijkheid een dagdeel later. (Eigen risico)


Vanaf het moment dat de bestelling opgehaald is, Sweet Creations by Iveta niet aansprakelijk voor eventuele schade aan het product.( Advies is om taarten en sweets in de koeling bewaren tot een half uur voor aansnijden of serveren)

 

*Sweet Creations  by Iveta kan ook bestelling voor u bezorgen voor extra kosten.
***Door je bestelling/ reservering te plaatsen ga je akkord met alle genoemde punten.